Sudska mafija (8): Sudije u Zaječaru sedaju na optuženičku klupu?

Organizovana kriminalna grupa krivosudne mafije u Zaječaru već duže vreme po političkim nalozima sudi i presuđuje, o čemu je Rikošet već pisao, ali će izgleda uskoro morati i ona da sedne na optuženičku klupu i da počne da odgovara za sva zla koja je nanela nevinim ljudima!

Da podsetimo, pravno potpuno neosnovana prijava protiv bivšeg čelnika Zaječara Saše Mirkovića zbog navodne ISPLATE ODBORNIČKIH DNEVNICA pala je odmah u vodu na višoj instanci, baš kao i famozna afera „Paketići“ pa se sada nameće logično pitanje: hoće li biti kontratužbe oštećenog Mirkovića zbog nanete moralne i materijalne štete prouzrokovane harangom koju je pomenuta sudska mafija vodila protiv njega po nečijim političkim nalozima?

Izgleda da hoće…

Naime, Mirkovićev posao u gradskoj vlasti Zaječara bio je isključivo protokolarne prirode, on nije bio ovlašćen da rukovodi gradskim budžetom, ni da isplaćuje dnevnice odbornicima a ni da poručuje i plaća dečje paketiće.

O svemu tome odlučivao je isključivo gradonačelnik Zaječara, jer mu je to i bio posao.

I ako neko treba za neko eventualno počinjeno delo da odgovara u tom slučaju, onda je to tadašnji gradonačelnik Zaječara.

Jasno je i u ovom slučaju da se radi isključivo o političkom revanšizmu onih struktura koje je Mirković redovno pobeđivao na izborima a koje su sada na vlasti u Zaječaru i u Srbiji.

Mirković je danas podneo još jednu, ko zna koju po redu (!) krivičnu prijavu protiv Vladana Nikolića, Ivane Rodić, Dejana Cvetkovića i Saše Živkovića, sudija Osnovnog suda u Zaječaru, zbog eklatantnog kršenja zakona.

Mirković se nada da će sudije koje su obuhvaćene krivičnom prijavom biti uskoro procesuirane iako kontroverzni zamenik Višeg tužioca Ivan Marković kaže „da su mu šefovi naredili da se nikako ne gone sudije“.

Be the first to comment

Ostavite komentar