Nedeljni horoskop 01.08-07.08.2016

ynaci

Ovan

21.03.-20.04.

Ljubav

Ova sedmica će naterati slobodne da požele što više avanture. Ukoliko negde  otputujete očekuju vas dobar provod i puno zanimljivih poznanstava, ali ne trčite pred rudu. Sedenje kod kuće vas ispunjava nervozom, a strasti vas teraju na maštanja o dalekim destinacijama. Ako ste u emotivnoj vezi ili braku očekujte trzavice usled nervoze partnera. Partner je pojačano distanciran ili netolerantan.

Posao

U ovom periodu važi izreka „strpljen-spasen“ jer vas očekuje period u kojem će se od vas očekivati da reagujete staloženo i da strpljivo sačekate svoju šansu i promenu na bolje. Postoje naznake o unapređenju ili promeni radnog mesta, ali vi još imate neraščišćenih stvari na sadašnjem poslu. Finansijski ste stabilni i u ovom periodu.

Zdravlje

U ovom periodu ćete biti skloni prehladama, tako da vam se savetuje mirovanje i izbegavanje stresa.

Bik

21.04.-20.05.

Ljubav

Zračite šarmom i seksipilom i privlačite neobične osobe u vaš život, koji žele da osete na svojoj koži vašu strast i nežnost. Mogućnost ulaska u tajne ili paralelne veze. Ali nijedna nije prava i obećavajuća, ma koliko da vas je probudila i pokrenula. Pokušajte da se opustite i zabavite bez prevelikih očekivanja od odnosa. Ako ste u emotivnoj vezi ili braku vaš odnos je stabilan. Obnovite rituale sa početka veze.

Posao

Mogući nesporazumi sa kolegama i administrativni problemi koji će vas učiniti pojačano nervoznim. No, ne brinite, sve će krajem nedelje proći i moćićete da radite punom parom, da se istaknute i budete nagrađeni onako kako zaslužujete. Finansijski stojite jako promenljivo, mogući su neplanirani veliki troškovi.

Zdravlje

Bićete pod stresom, ali on će slabiti kako se bliži kraj nedelje.

Blizanci

21.05.-20.06.

Ljubav

Previše žurite da konkretizujete odnos sa osobom koja vam se dopada, a njeno povlačenje posmatrate kao da se od vas ohladila. Osvrnite se okolo i videćete još zanimljivih osoba na vidiku, koje bi mogle da vam daju adekvatan odgovor na vašu pažnju.
Ako ste u emotivnoj vezi ili braku, bićete manje u kući jer ćete biti obuzeti poslom, no vaš partner će imati razumevanja za vas i na kraju nedelje će vam prirediti nešto lepo što će vas odmoriti kada vas radna nedelja iscrpi.

Posao

Početkom ove sedmice prihvatićete više posla nego što možete da završite i to će vas već na pola sedmice iscrpeti i oslabiti vam koncentraciju i energiju. Može doći do nepoštovanja rokova i velikih propusta, no imate sreće jer ćete naići na razumevanje kolega i nadređenih. Budite zahvalni ovakvom razvoju situacije jer ovoga puta ćete imati više sreće nego pameti. Finansijski ste stabilni uz manje dobitke kroz dodatne poslove.

Zdravlje

Polazni problemi sa varenjem.

Rak

21.06.-22-07.

Ljubav

U ovoj sedmici više osoba će vam privući pažnju, a među njima se može naći i osoba s kojom ste već bili u vezi. Preferirate da igrate na sigurno i da pustite sve te osobe da se peku na tihoj vatri. Nemojte da vas iznenadi ako od svih njih ne dobijete očekivani odgovor. Možda biste trebali da se opustite i prepustite. Ako ste u emotivnoj vezi ili braku očekuju vas trzavice jer svojim stavovima iritirate partnera. Imate naglašenu potrebu da svaku sitnicu razjašnjavate, a partner nema živaca da vas sasluša. Pedlog za ovu sedmicu je da se opustite sa prijateljima i porodicom ili da odete na kraći put sami.

Posao

Ova sedmica je lepo počela i konačno ste dobili zaduženja za koje ste mislili da vam najviše odgovaraju i ispunjava vas osećaj ponosa, ali već na sredini nedelje ćete osetiti drugu stranu poslovne medalje. Pred vas će nadređeni staviti nemoguće zahteve i držaće vas na oku sve vreme. Savet je da održite pribranost, koncentraciju i samostalnost u obavljanju poslova, mada neće biti spektakulanih rezulata krajem sedmice. Finansijski stojite stabilno uz novčani dobitak u igrama na sreću koji će vam popraviti raspoloženje.

Zdravlje

Problemi sa koncentracijom i koordinacijom tela.

Lav

23.07.-22.08.

Ljubav

Prenaglašena strast će vas terati da se brzo „zagrejete“, ali i isto tako brzo i razočarate u osobu koja je privukla vašu pažnju početkom ove sedmice. Probaćete da se utešite usputnim flertom sa drugim osobama u vašem okruženju, ali bez uspeha. Ako ste u emotivnoj vezi ili u braku, česte nesuglasice koje ste imali u proteklom periodu će se još više razbuktati, a onda ćete saznati da su razlozi za sukobe bili banalni i da nisu bili vredni vašeg nerviranja i pažnje. Utehu ćete pronaći u prijateljima i hobijima.

Posao

Početkom nedelje ćete se istaći sa vašom poslovnom idejom i strategijom i to će vam doneti povišicu ili viši položaj na radnom mestu. Ali, budite na oprezu jer postoji mogućnost da vaše kolege izraze zavist i da pokušaju da vam podmetnu nogu već na kraju ove sedmice. Finansijski ste nestabilni i trošite bez mere. Vodite računa da ne upadnete u dugove krajem sedmice.

Zdravlje

Grčevi u stomaku i mogućnost povreda.

Devica

23.08.-22.09.

Ljubav

Zaljubljeni ste u osobu koja vas drži na distanci i koja vam daje pažnju na „kašičicu“. Proverite da nije po sredi da je ta osoba čula neke neproverene priče o vama i pustite je da sama odluči da li će verovati vama ili tračevima. Ako ste u emotivnoj vezi ili braku u vama se nakupilo mnogo nezadovoljstva iz prethodnog perioda i imate osećaj da pucate po šavovima. Partner ne komunicira sa vama onako kako biste želeli. Pre nego što vam padne na pamet da se upuštate u neobavezne flertove kako biste skrenuli misli, bolje bi bilo da vreme provedete sa prijateljima i porodicom. Očekujte dobre savete po tom pitanju, naročito krajem sedmice.

Posao

Ove sedmice uspevate da ostvarite odličnu poslovnu saradnju i veze na više strana i to vam donosi veći novčani priliv. Tokom sedmice obaveze će se postepeno povećavati, uz napor i trud stizaćete sve da postignete, tako da ćete na kraju sedmice biti umorni. Pokušajte da se ne nervirate toliko, posao je obavljen i nadređeni će biti zadovoljni bez obzira na vaše lične zahteve koje stavljate pred sobom. Finansijski ste stabilni i konačno ćete moći da priuštite sebi neki luksuz. Vodite računa samo da ne preterate.

Zdravlje

Glavobolje i problemi sa pritiskom.

Vaga

23.09.-22.10.

Ljubav

Ova nedelja vam donosi brzo zaljubljivanje i ulazak u strastvenu vezu za koju ne znate kako će se završiti, ali je bitno da vam je lepo dok traje. Vodite računa da ne zapostavite prijatelje zbog toga. Ako ste u emotivnoj vezi ili u braku očekujte prijatne trenutke i obnovu zajedničkih rituala u kojima tako uživate. Krajem nedelje moguće je da ćete primiti lošu vest zbog koje ćete vi i partner biti uzrujani i napeti, ali to neće narušiti sklad koji imate.

Posao

Početkom nedelje ćete imati iznenadni novčani priliv i sklopićete izuzetno važna i trajna partnerstva. Uživaćete sve dok vas obaveze ne spuste na zemlju. Ne obazirite se na tračeve i zlonamerne opaske kolega, ionako u ovom periodu počinjete samostalnije da obavljate svoje poslove. To će vam uneti početnu nervozu krajem nedelje i moguće su prepirke sa kolegama usled nagomilanog stresa i posla. Trudite se da se to ne odrazi na posao, jačajte svoju koncentraciju i ne dajte se obeshrabriti. Finansijski ste u periodu eskalacija, vodite računa da ne zapadnete u dugove ili troškove zbog kojih ćete se kajati.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom i prehladama.

Škorpija

23.10.-22.11.

Ljubav

Ova sedmica počinje strašću, napetošću i uzbuđenjem, na pomolu je veza sa osobom koja je za vas „zabranjeno voće“. Istovremeno ste privučeni i zabrinuti kako će se veza odvijati jer ste željni da tu osobu zadržite što duže pored sebe, pa ste se bacili u bespoštednu borbu za njenu pažnju. Pokušajte da ne gledate na stvari tako fatalistički jer biste krajem sedmice mogli da se suočite sa nonšalancijom te osobe kao sa „hladnim tušem“ što će dodatno uneti napetosti i nervozu u vaš život. Ako ste u emotivnoj vezi ili u braku eskaliraće sukobi iz petoklog perioda i poželećete da pobegnete glavom bez obzira. Pokušajte da što hladnije glave, bez tenzija i dodatnih problema rešite situaciju u kojoj se nalazite.

Posao

Povoljnosti koje ste dugo čekali na polju posla ove nedelje će vam se činiti nedostižnim, a situacija će biti prožeta napetostima, trzavicama i bunim svađama sa nadređenima i kolegama. Izgubićete saveznike i stavićete sebe u položaj neizvesnosti. Promena je vidljiva krajem nedelje, ali kroz drugi posao i radno mesto. Ali pre nego što se odlučite na takav korak još jednom sagledajte svoju situaciju i pokušajte da izgladite stvari. Finansijski ste stabilno uz dodatan priliv novca sa strane, ali daleko ste od luksuza jer imate poveće račune i nenadane izdatke.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Više pažnje u saobraćaju.

Strelac

23.11.-21.12.

Ljubav

Ova sedmica počinje flertom i provodom, iz kojeg postoji mogućnost da se izrodi ozbiljna veza koja će u ovom periodu biti na nekom vrstu testa, jer ćete biti iznenađeni brzim razvojem događaja, ali opet dovoljno pibrani i sarmantni da nećete dati da se po vama to primeti. Ako steu emotivnoj vezi ili braku imate potrebu da prekinite sve što je za vas mučno i guši vašu slobodu i kreativno izražavanje. Ne mora biti da je partner taj koji se prema vama loše odnosi, pre će biti da on ima probleme koji ga već duže vreme muče, a samim tim trpite i vi. Probajte da ga oraspoložite, iako će vam to krajem nedelje teško polaziti za rukom, ali on će ceniti vaše napore.

Posao

Početkom sedmice ćete sklopiti poslove honorarnog karaktera, pored posla koji inače radite. Dolazićete u sukob sa kolegama i nadređenima, ali će se baš u ovoj sedmici pokazati da ste bili u pravu za sve i da ste svoj posao obavljali savesno i korektno. Iskoristite ovaj period da se istaknete, jasno definišete granice i da se organizujete onako kako vama odgovara. Krajem nedelje možete očekivati jako negodovanje vašeg poslovnog okruženja, ali vama ovaj period ide na ruku. Finansijski stojite perfektno i imaćete uspeha u trgovini ili kupovini.

Zdravlje

Kostobolja ili zubobolja

Jarac

22.12.-19.01.

Ljubav

Osećate se usamljeno i bezvoljno da počnete bilokakvu vezu i pored mnoštva udvarača. Razlog tome je tuga ili nostalgija za lepšim vremena uz bivšeg partnera. Može se dogoditi da vam se bivši partner javi, ali to će se završiti na razjašnjavanju nedoumica koje ste imali nakon prekida. Ako ste u emotivnoj vezi ili u braku ovaj period je za vas dosta stabilan, vaš partner i vi podjednako izražavate volju da se veza održi i da se eventualne nesuglasice sređuju. Krajem nedelje može vam se činiti da previše trpite i veštački održavate odnos, ali ostanite pribrani i probajte da se opustite.

Posao

Ova sedmica počinje realizacijom određenih poslovnih projekata na koje ste jako dugo čekali, ali ipak je preostalo još projekata koji nikako da počnu. Opustite se i iskoristite šansu da se fokusirate na stvarima koje su već pokrenute. Iritira vas drsko ponašanje jednog kolege, potrudite se da mu pokažete gde mu je mesto na pribran, kulturan i civilizovan način, jer on samo jedva čeka da planete ili negde pogrešite. Kraj nedelje ćete dočekati radno i predano novim radnim ciljevima, ali uz pojačan stres i ansioznost jer se od vas traži da ispoštujete kratke rokove. Finansijski ste stabilno, a uspećete i da uštedite.

Zdravlje

Premor i gorušica.

Vodolija

20.01.-19.02.

Ljubav

Slobodne Vodolije će uživati na „blic“ u strasnoj aferi iz koje će posle izaći hladne glave i netaknute reputacije. Ni za živu glavu ne pričajte nikome svoju slatku tajnu, već je zadržite za sebe. Ako ste u emotivnoj vezi ili u braku vi i vaš partner ćete prštati od pozitivnih vibracija i ljubavi baš kao prvi put kada ste se sreli i zavoleli. Kraj nedelje dočekaćete sami, nakon što se pokažete celom svetu puni ljubavi, ponosa i sreće. Ali ni tu neće izostati strasnog elektriciteta.

Posao

Početak sedmice počinje brilijatno čega kod da se uhvatite, svi su oduševljeni vašim idejama, radite pod punim elanom i slavite radne pobede istovremeno. Jedina osoba kojoj se to neće dopasti biće vaš šef i on će vam to na kraju nedelje ljutito staviti do znanja, a podrška kolektiva će izostati, no nemojte da vas to obeshrabri i ne ulazite u nepotrebne rasprave, jer ono što ste ostvarili je stvarno i efektno na duge staze. Finansijski stojite izvrsno uz povećane novčane prilive.

Zdravlje

Dobro, ali savetuje se kretanje i odlazak u prirodu onima koji rade sedeće poslove, kako bi se otklonio stres.

Ribe

20.02.-20.03.

Ljubav

Niste naročito zainteesovani za flert i izlaske, ali ćete primorati sebe da izađete sa jednom osobom koja vam je po svakoj tački zanimljiva, osim za romansu. Uživaćete u razgovorima i prijateljstvu, ali nećete potencirati na produbljivanje priče. Ako ste u emotivnoj vezi ili u braku imaćete problem sa partnerom zbog njegove krutosti i zajedljivosti. Dosadiće vam da se pitate u kojoj meri ste vi krivi za to i nećete ulagati napore da se situacija reši, što će dodatno iziritirati partnera, pa krajem nedelje možete očekivati teške reči. Savet vam je da ga pustite da se olakša u svom monologu, dok čitate neku dobru knjigu jer ste i previše trpeli u proteklom periodu.

Posao

Tokom cele sedmice nizaće se dobre ponude, uspesi, redom će vaše poslovne ideje biti prihvaćene, ali nećete umeti da se opustite i uživate u svemu tome jer ćete obraćati pažnju na ljubomorne i zajedljive kolege. Pokušajte da se opustite i da ih ignorišete, ma koliko da vas provociraju i pokušavaju da vam naprave probleme na poslu, naročito pri kraju nedelje kada će se otrovne strelice intenzivirati, jer ipak je važno to da vama ide dobro u poslu. Finansijski stojite stabilno, ali ćete imati problema da odredite prioritete pri kupovini.

Zdravlje

Više se odmarajte.

Premila: Milena Gajić, astrolog

 

Be the first to comment

Ostavite komentar