NAJUREN: Pajtićevci smenili Borka „Cipelka“ !

Borislav Stefanović zvani „Borko Cipelko“ zbog skupocenih cipela vrednih više hiljada evra (!) koje su mu fetiš, tvrdi da je smenjen sa mesta šefa poslaničke grupe Demokratske stranke (DS)!

Stefanović, koji je ujedno i potpredsednik bednog patrljka DS-a,novinarima je pokazao papir na kojem se, umesto njegovog, vidi potpis izvesnog Dejana Nikolića kao šefa poslaničke grupe. On je objasnio da je on jutros napravio i potpisao spisak govornika koji će danas debatovati u Parlamentu, i na kome je on bio na prvom mestu.

Borko Cipelko

„Onda je moj zamenik Dejan Nikolić, napravio novi spisak i potpisao ga, i mene stavio kao govornika koji će govoriti četvrti po redu. Po Statutu, on to može da radi samo ako mene nema u Skupštini“, rekao je Stefanović.

On je naveo da smatra da je tim činom smenjen sa mesta poslaničke grupe. „Ako je tako, neću im više smetati, a moji dalji potezi zavise od daljih poteza DS“, istakao je Stefanović.

Kako je kazao, nije ga iznenadilo to što se desilo, ali ga je iznenadio način na koji je to urađeno.

Zloglasni Dragan Šuntanovac, poslanik DS, na svom Tviter nalogu napisao je, odmah po objavljivanju vesti, da je to neistina.

Fotografija na kojoj, kako tvrdi Stefanović, nije njegov potpis:

Borko_papir

Be the first to comment

Ostavite komentar