FARSA: Milan Radojičić u policiji na saslušanju zbog ubistva Olivera Ivanovića!

Prema nezvaničnim saznanjima, Radojičić kategorično negira bilo kakvu vezu sa ubistvom Ivanovića ali odbija i poligrafsko ispitivanje * Nezvanično saznajemo da se Radojičić neće vraćati na Kosovo i da će život i političku karijeru nastaviti u Beogradu kao visoki funkcioner i poslanik Srpske napredne stranke zbog diplomatskog imuniteta koji će mu obezbediti neizručivanje pravosudnim organima Kosova

Kontroverzni kosovski tajkun i potpredsednik Vučićeve tzv. Srpske liste Milan Radojičić trenutno je na saslušanju u srpskoj policiji u vezi sa istragom ubistva jednog od lidera Srba sa KiM Olivera Ivanovića!

Kako saznajemo, srpsko tužilaštvo naložilo je saslušanje Radojičića nakon izjava iz tužilaštva u Prištini o njegovoj umešanosti u ovaj zločin.

Prema nezvaničnim saznanjima, Radojičić kategorično negira bilo kakvu vezu sa ubistvom Ivanovića ali odbija i poligrafsko ispitivanje.

Izgleda da je sve ovo samo još jedna predstava za javnost u cilju zataškavanja Oliverovog ubistva.

Nezvanično saznajemo i da se Radojičić neće vraćati na Kosovo i da će život i političku karijeru nastaviti u Beogradu kao visoki funkcioner i poslanik Srpske napredne stranke zbog diplomatskog imuniteta koji će mu obezbediti neizručivanje pravosudnim organima Kosova.

Ovo fiktivno hapšenje ima za svrhu spiranje ljage s Radojičića i predsednika Srbije i alibi za dalji angažman Radojičića u političkom i ekonomskom životu Srbije.

Be the first to comment

Ostavite komentar