ZELENA STRANKA OBJAVILA NAGRADNI KONKURS NA TEMU PREDIZBORNIH LAŽI!

Zelena stranka objavila je nagradni konkurs na temu: NAJVEĆA PREDIZBORNA LAŽ uoči beogradskih izbora * Zelena stranka samostalno nastupa na predstojećim beogradskim izborima

Počela je još jedna izborna utakmica. Obećanja, međusobne optužbe, afere bez epiloga, polako, ali sigurno, zauzimaju javni prostor. Sve je to tek zagrevanje do velikog finala, do 4. marta. Šta posle izbora? Mali dometi velikih igrača, koji ponovo nameravaju da zaborave na izgovoreno i prosto uzmu vlast?

Već slušamo iste priče. Ponovo reagujemo, analiziramo, nerviramo se, raspravljamo ili, u očaju, isključujemo televizor. Nemoguće je isključiti se, ipak. Ista lica, ista obećanja, iskaču iz svakog kutka naše stvarnosti. Nije ni pametno ignorisati ih. Život i budućnost zavise nam od pobednika izbora. Ta svesna manipulacija našom nadom nimalo nije naivna. Treba glasati 4. marta i treba odlučiti za koga.

I dok se islužena, stara, dobro poznata politička lica, hvataju u nove koalicije, novi učesnici na političkoj sceni Srbije, koji zaista žele nešto da urade, naprave i donesu promenu, ostaju sklonjeni iz udarnih televizijskih termina i sa stranica dnevnih novina.

Zato smo ovde, sa vama. I zato Zelena stranka objavljuje nagradni konkurs na temu: NAJVEĆA PREDIZBORNA LAŽ.

Evo naših pitanja:

  • Koja je, po Vašem mišljenju, najveća predizborna laž koju pamtite?
  • Ko ju je izrekao?
  • Kada?
  • Koliko puta ju je ponovio tokom različitih kampanja i kasnijih godina vladanja?

Ovaj konkurs je otvoren i trajaće do sredine februara. Predizborna laž koja na našoj Facebook stranici  https://www.facebook.com/ZelenaStrankaRS/ dobije najveći broj lajkova i komentara pobeđuje. Njenog autora Zelena stranka pozvaće da, zajedno sa našim predsednikom, narodnim poslanikom, mr Goranom Čabradijem, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, dve nedelje pre izbora, izgovori pred kamerama tu laž i podseti, kako javnost, tako i onog ko je tu laž izgovorio, da nismo više ljudi koji nasedaju na prazna obećanja.  

Be the first to comment

Ostavite komentar