Velja Ilić: Srbija je ponižena u Parizu! (VIDEO)

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da je Srbija bila ponižena u Parizu na obeležavanju stote godišnjice od primirja u Prvom svetskom ratu i dodao da se to moglo očekivati posle postavljanja kosovske zastave na crkvu Notr Dam.

„Bili smo poniženi, potcenjeni. Bruka koja se mogla prirediti srpskom predsedniku. A on nije imao dostojanstva čak ni da napusti skup“, rekao je Ilić i dodao da se unapred znalo ko će gde sedeti i ko će sa kim razgovarati, a da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić išao tamo da obruka Srbiju.

Ilić je dodao da je jasno da se više ne može sedeti na dve stolice i da Srbija mora da odredi ko su joj prijatelji, a ko neprijatelji, da definiše svoju politiku i „nađe svoje mesto“, a da sa Vučićem Srbija samo tone, jer je on političar koji više nikome ništa ne znači.

On je dodao i da je podneo novu krivičnu prijavu protiv ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, jer je, prema njegovim rečima, odbila ponudu jedne kineske kompanije koja je za igradnju puta Preljina-Požega tražila 293 miliona evra i posao je dodelila drugoj kompaniji za 450 miliona evra, čime je „ukradeno“ 180 miliona dolara.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnovasrbijainfo%2Fvideos%2F767100090308105%2F&show_text=0&width=267

Be the first to comment

Ostavite komentar