Uhvaćeni na (ne)delu: Zaprašivanje chemtrailsom (VIDEO)

Pilot komercijalnog aviona napravio je veliki propust i nepobitno dokazao postojanje chemtrailsa, kada je prilikom sletanja jednostavno zaboravio ugasiti „sistem“, pa su chemtrailsi bili vidljivi na vrlo maloj visini, a što su zabeležili ljudi svojom kamerom, kao i sigurnosne kamere na aerodromu.

Trovanje chemtrailsom

Naime, avion je sletajući na pistu još uvek ipuštao otrove u vazduh, što se do sada nikome nije dogodilo. Ovo je prvi empirijski, vidljivi dokaz za ljude koje su nazivali „teoretičarima zavera“, a koji su tvrdili da avioni u atmosferu ispuštaju nedozvoljene aerosole bez znanja čovečanstva i na štetu istog.

Snimak dokazuje da uprkos sletanju aviona po maglovitom vremenu, chemtrailsi u ovom slučaju ne mogu biti demantovani vremenskim neprilikama, jer je na snimci vidljivo kako tragovi ne dopiru iz mlaznih motora kako skeptici oduvek zagovaraju.

Drugo, na snimku je vidljivo da iz krila ne izlazi samo voda već se jasno vide mlaznice koje izlaze iz nekoliko delova krila ovog aviona što ne bi bilo moguće da su u pitanju kondenzacijski tragovi.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9Ec6XrA6WI0]