ŠOK: Lažni zeleni na izbornoj listi Dačićevih fašista!

Lider lažnih socijalista Ivica Dačić izjavio je da je postigao dogovor sa lažnim Zelenima Srbije o nastupu na sledećim izborima na svim nivoima * Za vreme Miloševićeve diktature, Nova demokratija, iz koje su nastali lažni zeleni Srbije, bila je grobar ekologije u koaliciji sa SPS, radikalima i JUL-om a njen ministar za ekologiju Jordan Aleksić, osnivač lažnih zelenih Srbije, uništavao je ekološke NVO za vreme svog mandata * Dačićevi fašisti i lažni zeleni nastavljaju nekadašnju uspešnu saradnju

Dačićevi fašisti i lažni zeleni

Dačić je rekao da je dogovor sa lažnim Zelenima lako postignut, da nije bilo reči o raspodeli mandata, direktorskim funkcijama već je bilo reči da li se politike slažu i ocenio da među njima postoji kompatibilnost.

– To znači da će naša izborna listi na parlamentarnim izborima biti SPS, Jedinstvena Srbija i Zeleni Srbije, rekao je Dačić na konferenciji za novinare.

Dačić kaže i da nema problem sa tim što je PUPS napustio koaliciji i odlučio se da na izborima učestvuje sa SNS, ali ima primedbu na način na koji su se rastali.

– Nisu nas o tome obavestili. Zaslužili smo da o tome ne saznajemo iz medija, rekao je Dačić i prokomentarisao da SPS ništa nije izgubio jer “da su svi penzioneri glasali za PUPS, bilo bi više od milion glasova za tu koaliciju”.

Predsednik lažnih Zelenih Srbije, bivši obrenovački novodemokrata Ivan Karić rekao je da je sa SPS postignut dogovor oko važnih tema.

– Za nas više nema dvoumljenja. Podršku je poslalo 95 odsto odbora iz cele Srbije. Spremni smo već danas da počnemo da radimo zajedno, rekao je Karić.

Podsećamo da je za vreme Miloševićeve diktature, Nova demokratija bila grobar ekologije u koaliciji sa SPS, radikalima i JUL-om a njen ministar za ekologiju Jordan Aleksić je, po nalogu Miloševićeve tajne službe, kasnije osnovao partiju Zeleni Srbije koju je posle preuzeo mladi novodemokrata iz Obrenovca Ivan Karić.
Ovo je, dakle, samo nastavak nekadašnje saradnje bliskih ideoloških partnera.