Ljajić: Insistiraću na epilogu slučaja na optužbe Šešelja

Insistiraću na epilogu slučaja u kome su poslanici Vojislav Šešelj i Muamer Zukorlić iznijeli teške optužbe na moj račun, u suprotnom ću napustiti vladu, ali moja stranka neće napustiti vladajuću koaliciju, kaže ministar i potpredsjednik vlade Rasim Ljajić.

On je ocijenio da je na dijelu crno-zelena koalicija, i da svi znaju da je besmislena podrška koju Šešelj daje Bošnjacima pred izbore za Nacionalne savjete nacionalnih manjina, koji se odžavaju u nedjelju.

On je naveo da je će napustiti funkciju ako službe nađu da je radio bilo šta, makar da je trgovao kikirikijem i klikerima. Ljajić je ocijenio je da je Šešeljeva optužba da je on dio jednog narko kartela degutanta. On je dodao da je lider radikala na taj način bacio “tonu blata” na njegovo lice.

Ljajić je rekao da će insistirati na odgovoru i da je jasno da je to politička igra Šešelja i Zukrolića u cilju da se Zukorlić spase debakla u nedjelju na izborima za Nacionalne savjete nacionalnih manjina.

Ljajić je rekao da je imao dobru saradnju sa predsjednikom Srbije i SNS Aleksandrom Vučićem, da je dva puta razgovarao sa njim, da su razgovori bili korektni i da će se o svim narednim koracima konsultovati sa njim.

Pred nama je težak period, period teških odluka, bez obzira kakve one bile ostajemo da podžavamo skupštinsku većinu, uz SNS ćemo ostati do kraja da branimo pozicije vladajuće koalcije – rekao je Ljajić.

Be the first to comment

Ostavite komentar