BIA je tajna služba svake partije na vlasti

Kako je koja partija na vlasti u Srbiji, tako BIA radi za tu partiju i prisluškuje i prati protivnike aktuelnog režima * Prvo je nekadašnji DB radio za Savez komunista i SPS a onda BIA za Demokratsku stranku i sada za SNS * Od Gašića samo je pokojni Miki Rakić bio gori šef BIA, on je čak i patrijarha SPC birao za vreme vladavine Tadića i „žutih“

U sedištu Bezbednosno informativne agencije organizovana je onomad proslava povodom 16 godina od osnivanja. To nije bila svečana proslava godišnjice BIA, već svečani skup funkcionera iz naprednjačkog miljea.

Skupu su prisustvovali najpoznatiji naprednjaci koji iza sebe imaju dokazane i osvedočene kriminalne radnje. Prvo, direktor BIA Bratislav Gašić bio je, mnogi zaboravljaju, ministar odbrane kada je pao helikopter u kom su poginuli časni vojnici samo zato što je neko želeo da se slika pred televizijskim kamerama.

Zatim je jednoj novinarki javno u mikrofon rekao da voli kada novinarke kleknu. Smenjen je, pa nagrađen direktorskom pozicijom u BIA samo zato što je, prema rečima našeg velikodušnog predsednika, godinu dana strpljivo čekao bez ikakve funkcije.

Da li je BIA istražila i uhapsila Gašića? Naravno da nije.

Na proslavi je bio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, poznatiji kao doktor „zemunskog klana“. Na teret mu se stavljaju ubistva, a dobio je i stan od ubica iz Zemunskog klana.

Da li je BIA istražila i uhapsila Lončara? Naravno da nije.

Bio je i ministar odbrane Aleksandar Vulin, čovek koji je lično priznao da je preko granice krijumčario novac za kupovinu stana u pokušaju da ga sakrije od državnih poreskih organa. Međutim, sasvim je verovatno da je ta priča, ma koliko bila kriminalna, verovatno izmišljenja, budući da se Vulinu na teret stavljaju optužbe da je stan kupio novcem koji je opljačkao sa Kosova. Kriminal sa tetkom iz Kanade je manje kriminalan od kupovine stana opljačkanim novcem sa Kosova.

Da li je BIA istražila i uhapsila Vulina? Naravno da nije.

Na proslavi je bio i kum Nikola Petrović kome iznad glave vise optužbe za reketiranje američkih investitora, pranje novca preko malih hidro elektrana i mnoge druge kriminalne aktivnosti.

Da li je BIA istražila i uhapsila Petrovića? Naravno da nije.

Pored osvedočenih kriminalaca, postavlja se i pitaje ko će i kada odgovarati za pretvaranje BIA u stranačku bezbednosnu agenciju, budući da je u BIA od donošenja novog zakona zaposlen rekordan broj poslušnika iz SNS?

BIA nije bezbednosna agencija države Srbije već bezbednosna agencija vrha Srpske napredne stranke. BIA ima za cilj da štiti bezbednost ljudi iz vrha SNS-a da bi mogli bez brige da nastave da se bave kriminalom.

BIA nije informativna agencija već privatna informativna služba Aleksandra Vučića čiji je jedan od glavnih zadataka da prati njegove političke neprijatelje.

BIA nije ni agencija, već utočište za stranačke poslušnike.

Mogu Gašić i ostali moralni mutanti da pričaju o očuvanju bezbednosti u državi, na Kosovu, sprečavanju terorizma i razotkrivanju „stranog faktora“ koliko god žele, ali narod je i više nego svestan da su danas u sedištu BIA svečano dočekani svi najveći državni kriminalci.

U Srbiji je odvajkada samo jedno pravilo večno i apsolutno: „Što si veći kriminalac, to si pogodniji za neku važnu državnu funkciju“.

Be the first to comment

Ostavite komentar